Thursday, 8 September 2016

Questions Asked in SSC CGL 2016, 8th September 2016(2nd Shift)


1. Which State doesn't come in golden quadrilateral route of India? (Chandigarh, Delhi, Kolkata,, Chennai)
Ans: Chennai

2. Yogeshwar Dutt related to which sport?
Ans: Wrestling

3. Sour Taste of Lemon is due to which?
Ans: Citric Acid

4. Amartya sen got noble prize in which sector of economics?
Ans:  Welfare economics

5. Chipko movement slogan created by?
Ans: Ghanshyam Raturi

6. Which is not be integrated in IC?
Ans: Transformer

7. First organic state of the India?
Ans: Sikkim

8. Largest coastline state of India?
Ans: Gujarat

Share this