Wednesday, 7 September 2016

Questions Asked in SSC CGL 2016, 7th September 2016(3rd Shift)


1. Asiatic society was found by?
Ans: Sir William Jones

2. Amir Khusro is the court poet of?
Ans: Allaudin Khilji

3. Water soluble vitamin?
Ans: Vitamin B


4. River in southern Peninsula with second  longest tributary?
Ans: Godavari

5. Asian Games 2018 will be held at?
Ans: Indonesia


6. Black Revolution related to?
Ans: Petroleum Product

7. Film and Television institute at?
Ans: Pune

8. G20  representative head?
Ans: Sherpa

9. Mobile payment is called?
Ans: IMPS

10. What is Gilt-edged market?

More Questions will be uploaded soon...


"Best of Luck to all of you"

Share this