Wednesday, 7 September 2016

Questions Asked in SSC CGL 2016, 7th September 2016(1st Shift)


1. Pankaj Advani related sport?
Ans: Billiards

2. Pressure measured by which meter?
Ans: Barometer

3. Bauxite used in which industry?
Ans: Aluminium industry

4. Book written by panini?
Ans: Asthadhayi

5. After corrosion weight of Iron?
Ans: Increases

6. Ntpc related to which field?
Ans:  Power Development

7. What are the scheduled bank?

8. Which instrument is used to measure humidity?
Ans: Hygrometer

9. First Muslim mayor of London?
Ans: Sadiq Khan

10. Lady ratan tata award is given in which fields?
Ans: Medical

11. How thermal electricity is generated?
Ans: Coal heat is used to produce water steam

12. Khizr Khan was the founder of which dynasty?
Ans: Sayyid Dynasty

13. Black soil another name is?
Ans: Regur Soil

14. Newly form president in brazil?
Ans: Michel Temer

Share this