Tuesday, 6 September 2016

Questions Asked in SSC CGL 2016, 6th September 2016(1st Shift)


1. Vice chairman of NITI Aayog?
Ans: Arvind Panagariya

2. Deepika kumari related to which field?
Ans: Archery

3. Liquid allotrope of non-metal?
Ans: Bromine

4. Aids virus destroy which blood cells?
Ans: White blood cell

5. Absolute zero temperature?
Ans: Zero Kelvin

6. Redcliff line between?
Ans: India and Pakistan

7. Earthquake prone area in India among some plains?

8. Amendment of constitution as per which article?
Ans: Article 368

9. Copper coin in India is started by?
Ans: Mauryans

10. The last king of Tughlak dynasty?
Ans: Nasiruddin Mahmud

Share this