Sunday, 4 September 2016

Questions Asked in SSC CGL 2016, 4th September 2016(1st Shift)


1. Kyoto protocol related to?
Ans: To control emission of green house gases and Ozone depletionn causes.

2. General Dyer was killed by?
Ans: Uddham singh

3. Mahatma Gandhi Magazine in Africa?
Ans: Indian opinion

4. Granite changes to?
Ans: Genesis

5. Meibomian glands present in?
Ans: Eye

6. In Rio Olympics P.V. Sandhu defeated Wang Zuan of which country player?
Ans: China

7. Wimbledon cup winner 2016?
Ans: Andy Murry

8. Under-water metro is in which country?

9. Vitamin soluble in water?
Ans: Vitamin B

10. Skoda company belongs to which country?
Ans: Czech Republic

11. Satriya is a dance of which state?
Ans: Assam

12. Except the CO2 which is a green-house gas?
Ans: Methane

"Best of Luck to all of you"

Share this