Friday, 2 September 2016

Questions Asked in SSC CGL 2016, 2nd September 2016(1st Shift)


1.Manchester of South India?
Ans: Coimbatore

2. Who was the flag-bearer of India at Rio Olympic?
Ans: Abhinav Bindra

3.Who scored 1000 runs in an Innings?
Ans: Pranav Dhanawade

4. largest irrigation plant in India?
Ans: Indira Gandhi canal

5.Himalaya's are which type of mountain?
Ans: Fold Mountain

6.Kerala Soil is rich in?
Ans: Iron and Aluminium

7.Nitrification is the process in which?
Ans:  Ammonia is converted to nitrites

8.Asbestos found maximum in which country?
Ans: Russia

10. Three-month emergency in which country?
Ans: Turkey

11. Beighton cup is related to?
Ans: Hockey

"Best of Luck to all of you"

Share this