Monday, 4 April 2016

GK Questions Asked in Railway Exams(4th APR 3rd Slot)

1.Who commisioned tajmahal?
Ans: Shahjahan

2.First woman doctor in world?
Ans: Elizabeth Blackwell

3.No of Muscles uses for eye ball?
Ans: 6 Muscles

4.What is the national game of China?
Ans: Table Tennis

5.Nearest galaxy to milkway?
Ans: Andromeda

6.South Africa currency?
Ans: South African Rand

7.No of players in polo?
Ans: 4

8.Acid in grapes?
Ans: Tartaric Acid

9.Who build jantarmater in delhi?
Ans: Muhammad shah



More GK Questions asked in RRB Exam 2016

Share this