Thursday, 7 April 2016

GK Questions Asked in Railway Exam (7th APR 2nd Slot)

Q1.IPC Full Form
Ans: Indian Penal Code

Q2.PCB Full Form
Ans: Process Control Block

Q3. Azad Hind Fauj Founded In Which Year?
Ans: 1942

Q4.Asia Cup 2015 Winner?
Ans: India

5.Netware Belongs To Which Company?
Ans: Novell

6. East India Company Established In Which Year?
Ans: 31 Dec 1600

7. Bank Board Bureau(BBB)Chairman?
Ans:Vinod Rai

8. Dhameka Stupa Located At?
Ans:Varanasi,UP

9.Who Is the Chairman Of NHRC?
Ans: H.L Dattu

10. Fundamental Rights comes under which articles?
Ans: Article 14-32

11. ITF Davis CUP 2015 Champion?

Ans: Britain

12. Who Was The Second Term Chief In 2011 Of United Nations? 

Ans: Ban Ki Moon

13.What Is The National Motto Of India?
Ans: Satyamev Jayate

14.Who Was The Prime Minister Of Bangladesh In 1971?
Ans: Tajjudin Ahmed

15. Name Of The Astranut Who Spend 368 Days  In Space?
Ans: Scott Kelly

16. The Security Colour Of URL
Ans: Green


 Note: Please share other questions asked in today's exam. 
List of GK Questions asked in Railway RRB Exam 2016

Share this