Tuesday, 12 April 2016

Daily One Liner Current Affairs Quiz

1. who has been named as the brand ambassador of Premier futsal football league ?
Ans: Virat Kohli

2. Who is the new Brand Ambassador of LAVA Mobiles?
Ans: Mahendra Singh Dhoni

3. The Ukrainian Prime Minister announced his resignation, what is the name of Prime Minister?
Ans: Arseniy Yatsenyuk

4. Recently who is appointed as Haryana Lokayukta?
Ans: NK Aggarwal

5. India and Maldives have signed _____________ in different sectors to boost bilateral relations.
Ans: Six

6. Who is Hemant Kumar Ruja?
Ans: New CFO(Chief Financial Officer) Of Indus Towers

7. Former Union Minister of State who has passed away recently in Mizoram?
Ans: Mr. C Silvera

8. Who has won Malaysian Open for 2016 ?
Ans: Lee Chong Wei

9. 1st Indian train fitted with CCTV cameras?
Ans: Shan-e-Punjab Express

10. Which actress has been conferred with the Dadasaheb Phalke Film Foundation Award 2016 ?
Ans: Priyanka Chopra

11. The 3rd Asia Ministerial conference on tiger conservation will be held at which place ?
Ans: New Delhi

12. Which teams have won the Asian Kho Kho Championship Title ?
Ans: India

Share this