Monday, 25 April 2016

Current Affairs 25th April (One Liner)

1. Agri-Plastic Park would be set up at Which Place?
Ans: Vijayawada (Andhra Pradesh)

2. World Malaria Day is observed every year on
Ans: 25th April

3. On Which Date National Panchayati Raj Diwas Observed?
Ans: 24 April

4. Cancer Care Campaign is launched in
Ans: Shillong

5. Who has Launched Cancer Care Campaign In North-east?
Ans: Dr. Jitendra Singh

6. ____ has signed a pact with the Odisha government to achieve elimination of Malaria from the state by 2030.
Ans: Tata Trusts

7. Manoj Bajpayee will receive the Dadasaheb Phalke award for which movie?
Ans: Aligarh

8. Who won the 2016 Barcelona Open?
Ans: Rafel Nadal

9. Who will host the 2018 Commonwealth Judo Championships?
Ans: India(Jaipur)

10. Who is appointed as the Prime Minister of Congo?
Ans: Mouamba Clement (former Congolese Finance Minister)

11. China and _____ have signed an agreement for the launch of a special satellite to monitor the development of the multi-billion dollars China-Pakistan Economic Corridor (CPEC) projects.
Ans: Pakistan

Current Affairs (24th April)

Share this